havenzicht op stelten

Afscheid van Havenzicht
Na ruim 25 jaar het boegbeeld van de Maatschappelijke Opvang in Rotterdam te zijn geweest, wordt het karakteristieke pand aan de Willem Ruyslaan, waar Havenzicht gevestigd is, gesloopt. De Maatschappelijke Opvang in Rotterdam en de toegang tot Kralingen vanaf de Oostzeedijk zal nooit meer hetzelfde zijn. Iedereen is blij met de sloop van oud-Havenzicht en kijkt uit naar het nieuwe pand dat, naar verwachting, in 2009 kan worden betrokken.
Dit neemt niet weg dat wij uitgebreid stil willen staan bij en afscheid willen nemen van oud Havenzicht en alles waar dat voor stond.

2 Reacties op “havenzicht op stelten

  1. Geachte heer/mevrouw,

    Op tv zag ik het programma ‘de straatdokter’, allereerst wil ik u complimenteren met deze mooie zorg.
    Zelf kom ik uit de thuiszorg en weet hoe belangrijk en hoe mooi het werk kan zijn. Er werd gesproken over de noodvoorraad medicijnen… dat zette mij aan het denken. Als ik zie hoeveel medicatie er wordt weggegooid terwijl er vrijwel niets mee is gebeurd (heeft alleen bij mensen in huis gelegen).
    Wellicht kunt u die medicatie goed gebruiken, anders gaat het terug naar de apotheek en wordt het vernietigd.

    Misschien kunnen we de ‘afval’ medicatie uit de wijk inzamelen en het bij u afleveren. In dat geval hoor ik het graag, dan ga ik mijn best doen mijn collega`s te overtuigen en de medicatie te verzamelen.
    Als we dit met alle thuiszorgorganisaties van nederland doen zouden er een heleboel mensen geholpen zijn.

    Hartelijke groeten,

    Renate Berg

  2. Zoekende naar een contact-adres kwam ik het stukje van Renate Berg tegen. Hier kan ik me volledig bij aansluiten. Zelf heb ik na een operatie erg veel medicijnen (zelfs nog in gesloten verpakkingen) over !! Kunt u dit gebruiken, en indien JA, naar welk adres kunnen wij het dan sturen. (De verzendkosten nemen wij voor onze rekening !!!)

Plaats een reactie