Bouwvergunning voor tijdelijke accommodatie Havenzicht

Op 25 januari wordt er een bewonersavond georganiseerd over Havenzicht

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente heeft, gehoord het standpunt van de deelgemeenteraad van 21 december 2006, onder voorwaarden ingestemd met de verlening van een vergunning voor de bouw van een tijdelijke huisvesting voor gebruikers van Havenzicht.

Deze tijdelijke huisvesting, op het westelijk gelegen grasveldje aan de Willem Ruyslaan, ter hoogte van de Speelmanstraat, is bedoeld voor de nachtopvang van dak- en thuislozen.

Uitsluitend nachtopvang

Aan de bouwvergunning, die op 3 januari 2007 in mandaat door de gemeentelijke dienst Stedebouw en Volkshuisvesting is verleend, is de voorwaarde verbonden dat de huisvesting alleen gebruikt mag worden voor de nachtopvang. Een en ander betekent dat het gebouw uitsluitend gebruikt mag worden voor het voortzetten van het huidige gebruik van Havenzicht in de periode tussen sloop van het huidige gebouw en oplevering van de nieuwbouw.

Bewonersavond

Op 25 januari zal er in Pro Rege Oudedijk 113, om 19.30 uur een bewonersavond worden gehouden, waarin een en ander verder zal worden toegelicht. U bent dan van harte welkom.

Een Reactie op “Bouwvergunning voor tijdelijke accommodatie Havenzicht

  1. Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic. ddkdeffceabe

Plaats een reactie